Holdbeskrivelse efterår 2021 
 
Stolegymnastik v/Elly Jensen: 
På dette hold for ældre kan du træne dig glad – siddende eller stående ved stolen. Der er indlagt kaffepause, hvor I sidder i kantinen og hygger og snakker.  
 
Seniorgymnastik v/Jane Mortensen: 
Gymnastik for lidt ældre. Vi får rørt kroppen på alle tænkelige måder for at bevare smidigheden. Vi gør det med et smil på læben og lidt pusten. 
 
Motionsgymnastik v/Inge Jakobsen: 
Vi laver forskellige øvelser, som træner muskler og led på en måde, der styrker og smidiggør hele kroppen. Hver time starter med let opvarmning og konditionstræning med bl.a. stepbænke.   
 
Multi Træning v/ Brian Lauridsen Hvolbæk: 
Multi træning består af TRX (træning med slynger hvor du bruger egen kropsvægt), motions boksning, puls træning, styrketræning, kettlebells gulv træning.
Tilpasses så alle kan være med.
 
Cirkel Træning v/Fysioterapeut Christina Kjærgaard Nielsen: 
Til cirkeltræning skal vi have pulsen op og sved på panden.
Vi starter med en ganske kort 5 min. Opvarmning. Derefter styrketræning af alle kroppens store muskelgrupper, kombineret med udholdenhed, balance- og koordinationsøvelser. Vi bruger både maskiner og gulvøvelser. Til sidst udspænding/afspænding.
 
Fit´n`fun v/Kirsten Marie Aagaard Hvolbæk
fit'n'fun" kommer til at bestå af en skøn kombination af små aerobic/dans inspireret serier med fokus på pulstræning. Desuden vil der være gulvøvelser, hvor man træner styrke med egen vægt. Aften sluttes af med skøn udstrækning. Programmet tilpasses så alle kan være med.
 
Pardans v/Vibekke Zol Pedersen Juhl - Struer Sportsdanserforening 
 
Her danses de kendte danse, som vi kender fra Vild med dans. En motionsform, hvor man får varmen og en time sammen med sin partner og en masse andre på en sjov og anderledes måde.   
Alle kan være med uanset om man har prøvet det før eller ej. Dans er for alle. 
Haderup Forenede Sportsklubber |Lærkevej 11 | 7540 Haderup | hemads@jubii.dk