TRILLE OG TROLLE

Trille Trolle håndbold er for ALLE børn mellem 2 og 5 år, hvor du som forældre eller bedsteforældre er med på gulvet.

Det er om torsdagen kl 16.15-17.00 i hallen i Haderup. De første 3 gange er gratis, så barnet har mulighed for at prøve, om det er noget. Vi starter den 7. september.

Det koster 350 kr for en sæson. Betaling af kontigent sker på forsiden under "Dankort".


Det er et træningstilbud, hvor alle aktiviteter tager udgangspunkt i små historier fra de to troldes univers. Historierne er med til at skabe en sjov og legende indgangsvinkel til træningsaktiviteterne. Der vil være fokus på motorik, bold og begejstring.

Trænere: Diddi Jakobsen og Mette Jensen


For mere information kontakt Malene Fogh på 28405500 eller haderuphandbold@gmail.com


U5-7 HÅNDBOLD

Børnehåndbold for årgang 2018, 2017 og 2016. Vi træner i hallen i Haderup om torsdagen kl 15.30-16.15. Der er mulighed for afhentning af børnene i Børnehus eller SFO. Dette skal dog først aftales med trænerne og Børnehus/SFO. De første 3 gange er gratis, så barnet har mulighed for at prøve, om det er noget. Vi starter den 7. september. 

Det koster 450 kr for en sæson. Betaling af kontigent sker på forsiden under "Dankort".


Børnehåndbold handler om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde. Det skal give børnene lyst til at tage initiativ og til at udvikle sig.

Træningen tilrettelægges på børnenes præmisser, så de får gode oplevelser. Børnene udfordres ud fra deres forskellige niveauer. I løbet af sæsonen er der mulighed for at deltage i stævner. 

Trænere: Lise Madum Kirkeby, Kim Larsen og Malene Fogh


For mere information kontakt Malene Fogh på 28405500 eller haderuphandbold@gmail.com

 
Haderup Forenede Sportsklubber |Drosselvej 14 | 7540 Haderup | st1@mortensen@gmail.com